>

درحال بارگذاری ....
پنل کاربری
نام کاربري :

پسورد :

عضويت | فراموشي رمز عبور
ارسال پاسخ جدید
grease383
آفلاین

ارسال‌ها :1
عضويت: 23 /9 /1396
تشکر شده :1
چربی گیر

مکانیسم تولیدچربی فاضلاب و لزوم استفاده از چربی گیر:
چربی گیر ثقلی برای جمع آوری چربی های نامحلول ، موجود در فاضلاب آشپزخانه بکار میرود. این چربی ها در اثر مصرف روغن های گیاهی و حیوانی در تولید و طبخ غذا، تولید شده و هنگام شستشوی ظروف و تجهیزات پخت، تحت عنوان فاضلاب وارد سیستم دفع فاضلاب می شود.
این چربی ها به علت ساختار مولکولی پیچیده و سنگین، به سختی در مسیر لوله حرکت کرده و به جداره های چاه یا لوله های انتقال فاضلاب چسبیده و سبب انسداد و گرفتگی لوله و گرفتگی چاه جذبی دفع فاضلاب می شوند. این چربی ها توسط سیستم چربیگیر ثقلی، طراحی شده برای جمع آوری چربی های ثقلی فاضلاب، جمع آوری شده و به علت اختلاف دانسیته، در سطح مخزن تجمع پیدا می کنند و از جریان اصلی فاضلاب، جدا می شوند. چربی گیر ثقلی API توانایی حذف چربی های محلول فاضلاب را نداشته ولی چربیهای نامحلول را تا راندمان 90 درصد، جدا می نماید. این چربی گیر برای استفاده در رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی، مناسب می باشد.
مکانیسم عملکرد:
این چربی گیر شامل یک مخزن، به ظرفیت تولید فاضلاب روزانه رستوران می باشد. مکانیسم عملکرد دستگاه بر اساس زمان ماند 24 ساعته طراحی شده است. این مخزن بصورت دفنی بوده و برای دسترسی و تمیزکاری، دارای دو دریچه بازدید می باشد. این مخزن توسط صفحات جداگر داخلی به دو مخزن تقسیم داخلی تقسیم می شود. با ورود فاضلاب از قسمت بالای مخزن اول، مخزن پر شده و با افزایش فاضلاب ورودی، توسط فضای خالی میان جداگر، فاضلاب به قسمت دوم مخزن وارد می شود. آشغال ها و مواد سنگین فاضلاب آشپزخانه، وارد سبد آشغالگیر شده و به علت سنگین بودن و بالا بودن دانسیته نسبت به آب، در کف مخزن تجمع می یابد. چربی های نامحلول فاضلاب به علت سبک بودن و دانسیته پایین، در بالای مخزن به دام افتاده و فیلم نازکی از چربی را در سطح بالایی مخزن اول ایجاد مینمایند. با افزایش کارکرد دستگاه، ضخامت لایه چربی افزایش یافته که باید توسط اوپراتور جمع آوری و تمیز گردد.
نیمه دوم مخزن، ظرفیت نهایی مخزن را تشکیل می دهد که با افزایش دبی فاضلاب ورودی، کم کم پر می شود. فاضلاب ورودی در لحظه 0.00 در نهایت پس از 24 ساعت از دستگاه خارج شده و زمان ماند 24 ساعته تامین خواهد شد.
نیمه دوم مخزن دارای پساب زلال و شفاف بوده که قابل تخلیه به شبکه فاضلاب شهری یا چاه جذبی می باشد. انتخاب و طراحی ظرفیت چربی گیر بر اساس ظرفیت پرس غذای رستوران، می باشد.



تشکر شده تشکر شده:
1 کاربر از grease383 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: farzadmirlohi -

farzadmirlohi
آفلاین


ارسال‌ها :1
عضويت: 5 /1 /1400
محل زندگي:اصفهان
تشکرها :1
پاسخ 1 :
چربی گیر
چربی گیر فایبرگلاس
چربی گیر فایبرگلاس جهت گرفتن چربی و آشغال فاضلاب رستوران کترینگ فست فود می باشد که در مسیر لوله خروجی فاضلاب قرار گرفته است.

چربی گیر فایبرگلاس دارای سبد آشغالگیر لوله ورود و لوله خروجی ،لوله ونت یا هواکش است.
جنس بدنه از فایبر گلاس است که بسیار مقاوم می باشد و لایه داخلی آن به صورتی است که چربی به آن نمی چسبد.

  • دارای دو مدل دفنی و زیرسینکی می‌باشد. درب آن دارای لاستیک هوابند می باشد و بدون هیچگونه نگرانی از بابت بو می توان در قسمت آماده سازی غذا نصب شود.

  • مدل زیر سینکی جهت استفاده در زیر سینک می باشد.

  • چربی گیر های تولیدی شرکت زلال آب سپاهان از جنس فایبرگلاس میباشد، فایبرگلاس مورد استفاده در چربی گیر ها از بهترین و مرغوبترین رزین ها و الیاف های سوزنی و حصیری هستند.


طبق تحقیقات انجام شده در انگلیس ، سالانه حدود نیم میلیون تن چربی زائد و نامحلول وارد سیستم فاضلاب شهری می شود. چسبیدن چربی به دیواره های لوله های فاضلاب می تواند منجر به انسداد و گرفتگی لوله ها شود . این نوع از چربی های نامحلول می تواند به تجهیزات تصفیه فاضلاب آسیب می رساند.

شهرداری ها هرساله هزینه های بسیار زیادی را صرف تعویض و تعمیرات لوله های انتقال فاضلاب می کنند.

دستگاه چربی گیر می تواند راه مناسبی برای جلوگیری از ورود چربی و انباشت شدن آنها در مجرای ورودی و لوله های انتقال فاضلاب باشد.


عملکرد چربی گیر
در چربی گیر های تولیدی شرکت زلال آب سپاهان چربی‌ها به علت چگالی کمتر نسبت به آب روی سطح آب و در پشت دیواره تعبیه شده چربی گیر به دام می افتند و نظافت و خروج چربی ها از داخل چربی گیر از راه دریچه بازدید انجام می‌پذیرد.

محاسبه حجم چربی گیر
یکی از مهمترین نکته ها در خرید چربی گیر محاسبه سایز دستگاه می باشد که رابطه مستقیم با میزان فاضلاب ( دبی فاضلاب ) دارد.

چربی گیر رستوران
حجم چربی در واقع با تعداد پرس غذا رابطه دارد در چربی گیر های تولیدی شرکت زلال آب سپاهان به علت طراحی و مهندسی برای هر پرس غذا در کترینگ ها ۳ لیتر فاضلاب و برای هر پرس غذا که پذیرایی نیز می‌شود ۵ لیتر در نظر گرفته می شود. برای مثال رستورانی که هر وعده ۱۰۰ پرس غذا پذیرایی می کند چربی گیر مورد نیاز چربی گیر ۵۰۰ لیتری می باشد. ۵۰۰=۵*۱۰۰


ویژگی های چربی گیر

  • ایزولاسیون کامل و بدون بو

  • استحکام بسیار بالای جداره و امکان مدفون کردن دستگاه

  • حمل و نصب آسان

  • قابلیت ساخت در ابعاد دلخواه

  • قابلیت جابجایی محل استقرار

  • دارا بودن پوشش ضد اشعه ماورا بنفش دستگاه UV

  • مقاومت بسیاربالا در مقابل خوردگی و مواد شیمیایی

  • عمر طولانی

  • دارای دو دریچه جهت بازدید دوره ای

  • عدم نیاز به عایقکاری و تعمیر

  • بالاترین عملکرد جداسازی ذرات چربی از فاضلاب بدلیل استفاده از مدیا و اندازه دقیق مقاطع

  • برخورداری از ونت هوا جهت دفع بوی ناشی از لیز شدن چربی

  • دارای سبد آشغالگیر قابل تعویض


ژلکت( POLYGET )
پلی ژل ۲۱۳ از ژلکت ایزوفتالیک نئوپنتیلNPG ساخته شده که مناسب مخازن نگهداری مواد شیمیایی وصنعتی است. ازمشخصات اصلی پلی ژل، درخشندگی طولانی مدت وعدم اثرات شیمیایی ومقاوم دربرابر خراشیدگی و محتوا ژلکت مورد استفاده این شرکت مخلوطی از مواد ارتجاعی وانعطاف پذیر می باشد که در برابر شکنندگی واشعه ماوراءبنفشUV مقاوم بوده وآسیب پذیر نخواهد بود.

مواد مصرفی در بدنه:
رزین پلی استر غیر اشباع POLYESTER ۱۸۸ NEOXIL
الیاف فایبرگلاس Binder with powder
ژلکت POLIGEL ۲۱۳
مواد رنگی RAL COLORS



دستورالعمل نصب و راه اندازی چربی گیر فایبرگلاسچربی گیر زیر سینکی
در بسیاری از آشپزخانه ها و فست فودها با توجه به محدودیت فضای موجود امکان تعبیه چربی گیرهای با حجم بزرگ وجود ندارد. از طرفی میزان پساب تولیدی در این واحدها نیز کم می باشد.

چربی گیرهای زیرسینکی زلال آب سپاهان از جنس فایبرگلاس با راندمان نسبتا بالای حذف چربی و روغن مناسب جهت فضاهای کوچک می باشد.

از مزیت های چربی گیرهای زیرسینکی می توان به فضای اشغالی پایین، پرتابل بودن مخزن، هزینه پایین اجرای مخزن چربی گیر و همچنین راندمان بالای سیستم اشاره کرد.

چربی گیر فایبرگلاس زیرسینکی به ابعاد طول ۶۰و عرض ۴۰و ارتفاع ۴۵می باشد و همچنین دارای سبد آشغالگیر، دیواره جدا کننده داخل مخزن ، مدیای متراکم، دریچه بازدید، لوله ورودی و خروجی فاضلاب و ونت می باشد.

دستگاه چربی گیر فایبرگلاس این شرکت در سایز ها واندازه های مختلف با توجه به نوع سفارش راه اندازی می گردد.

این دستگاه به منظور حذف روغن نامحلول (چربی نامحلول) از پساب خروجی از فاضالب آشپزخانه رستوران ها، غذاخوری ها، فست فودها و کترینگ ها مورد استفاده قرار می گیرد.

دستگاه چربی گیر فایبر گلاس تولیدی این شرکت در حالت معمول دارای یک ورودی و یک خروجی به سایز دلخواه مشتری می باشند. درصورت تاکید کارفرما بر تغییر تعداد ورودی وخروجی وحتی قرار دادن سکوی پمپ تخلیه فاضلاب چربی گیری شده، این امکان وجود دارد که تمامی موارد طبق نقشه دلخواه مشتری تولید و اجرا گردد.

آنچه درنصب یک دستگاه چربی گیر فایبرگلاس مهم است دانستن این مطلب است که سطح لوله ورودی به دستگاه بالاتر از لوله خروجی از دستگاه باشد.
چاله چربی گیر ضرورتاً می بایست دارای محفظه بسته با ابعادی معادل طول وعرض دستگاه چربی گیر مورد سفارش بعلاوه ۳۰سانتی متر از هر طرف باشد .
به منظور حفاظت از دستگاه بایستی چاله چربی گیر در چهارطرف دیوار چینی گردد، بعد از آماده نمودن چاله چربی گیر، نسبت به جانمائی آن اقدام می شود.
با توضیحات فوق و دقت در نصب فلنج های ورودی وخروجی و اتصال لوله انتقال ونت هوا به باالترین نقطه ساختمان دستگاه چربی گیر آماده بهره برداری خواهد بود.





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


جذب نیرو