تبلیغات در اینترنتclose
چگونه ویزای فرانسه بگیرم >

درحال بارگذاری ....
پنل کاربری
نام کاربري :

پسورد :

عضويت | فراموشي رمز عبور
ارسال پاسخ جدید
kojavisa
آفلاین

ارسال‌ها :1
عضويت: 13 /4 /1398
چگونه ویزای فرانسه بگیرم

تصویر: https://kojavisa.ir/wp-content/uploads/2019/02/schengen-visa-requirement-list.jpg
ویزای شینگن فرانسه
درباره فرانسه
فرانسه با نام رسمی جمهوری فرانسه کشوریست واقع در اروپای غربی که هم در دریای مدیترانه و هم در اقیانوس اطلس دارای ساحل می‌باشد. فرانسه با کشورهای اسپانیا، بلژیک، ایتالیا، آندورا و سوئیس همسایه است و دریای مدیترانه و خلیج بیسکای از جنوب و کانال مانش از شمال این کشور را احاطه کرده اند. فرانسه مساحتی حدود مساحت افغانستان دارد و بزرگ‌ترین کشور اروپای غربی و اتحادیه اروپا به‌شمار می‌آید. پایتخت فرانسه، پاریس است. این کشور جمعیتی حدود 67 میلیون نفر سومین کشور پرجمعیت قاره اروپا به شمار می‌رود. در زمینهٔ استانداردهای بین‌المللی، فرانسه را یکی از کشورهای پیشرو می‌دانند که از نظر استانداردهای زندگی، مانند، تحصیلات، سلامت، امید به زندگی، آزادی و توسعه نیروی انسانی دارای سطحی ایده آل است. همچنین فرانسه چهارمین کشور با بیشترین میراث جهانی یونسکو در جهان است و سالانه بیش از ۸۳ میلیون گردشگر خارجی که آماری بیش از هر کشور دیگر در جهان است را جذب خود می‌کند.
تصویر: https://kojavisa.ir/wp-content/uploads/2019/02/1.jpg
ویزای فرانسه شینگن
فرانسه به خاطر سبک معماری خاص( سبک های معماری گوتیگ، ایتالیایی و رومی) و بناهای تاریخی زیبا که در دنیا شماخته شده است، بسیار مورد توجه توریست‌ها قرار می‌گیرد. برای سفر به این کشور نیاز به اخذ ویزای شینگن فرانسه است. کجاویزا قصد دارد تا به استفاده از نیروهای متخصص به بهترین شکل ممکن، متقاضیان ویزای شینگن فرانسه را مشاوره دهد تا با کمترین هزینه و در کوتاه‌ ترین زمان ممکن موفق به دریافت تاییدیه از سفارت فرانسه جهت ویزای شینگن شوند. در ادامه این مطلب، با ما همراه باشید تا مراحل و جزئیات اخذ ویزای فرانسه را به طور کامل توضیح دهیم.
تصویر: https://kojavisa.ir/wp-content/uploads/2019/02/2.jpg
مدارک عمومی برای ویزای شینگن فرانسه

  • دو قطعه عکس 3.5 در 4.5 رنگی با زمینه سفید

  • یک نسخه ترجمه شناسنامه

  • اصل پاسپورت فعلی و اصل کلیه پاسپورت‌های قبلی

  • کپی از تمامی ویزاهایی که در 10 سال اخیر درخواست و تایید شده‌اند به همراه مهر تایید و ترجمه

  • یک نسخه ترجمه سند ازدواج

  • ترجمه اسناد ملکی (خانه، مغازه،زمین ) برای متقاضی

  • گواهی تمکن مالی به لاتین

  • ترجمه گواهی اشتغال به کار برای متقاضی به همراه ترجمه روزنامه رسمی شرکت ویا پروانه کسب

  • ترجمه بیمه مسافرتی

  • تکمیل فرم ثبت نام درخواست ویزا

  • تصویر: https://kojavisa.ir/wp-content/uploads/2019/02/ho-so-du-hoc-phap-1.jpgمدارک مربوط به تمکن مالی ویزای شینگن فرانسه
    پرینت گردش حساب 6 ماه اخیر و مانده حساب بانکی جزو اصلی‌ترین مدارک مالی لازم برای اخذ ویزای شینگن محسوب می‌شوند. در واقع افسر ویزا با توجه به این مدارک فعال یا مرده بودن حساب بانکی شما را بررسی خواهد کرد. نکته مهم در این مورد این است که هر چقدر مبالغ ورودی به حساب شما یکسان و منظم‌ باشد و همچنین مدت زمان بیش‌تری در حساب شما بماند، شماره حساب ارائه شده دارای ارزش بیش‌تری خواهد بود. در واقع برای اقدام ویزای شینگن فرانسه، مانده حساب شما باید حداقل 60 میلیون تومان باشد. بنابراین سعی کنید در زمان مراجعه به سفارت حتماً این مبلغ در حسابتان موجود باشد.
    نکات مهم در مورد تمکن مالی ویزای شینگن فرانسه

  • به‌هیچ‌ عنوان مبالغ سنگین به حساب مرده‌ای که فعالیت نداشته وارد نکنید.

  • در زمان بررسی درخواست ویزا،به موجودی حساب خود دست نزنید و در صورت اجبار، سعی کنید مبلغ برداشتی بیش از 30 درصد موجودی نباشد.

  • به هیچ وجه سعی در دست کاری یا جعل اطلاعات مندرج در نامه تمکن مالی بانک نداشته باشید. در صورت مشخص شدن این موضوع، سفارت شما را در لیست سیاه قرار داده و علاوه بر ریجکت درخواست ویزا، تا مدت‌ها امکان سفر به اروپا را از شما بگیرد.

  • گواهی مشاغل جهت اخذ ویزای شینگن فرانسه

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و سه فیش آخر حقوقی از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

  • وکلا و قضات: دریافت پروانه وکالت و گواهی انتصاب مورد تایید وزارت دادگستری

  • بازنشسته‌ها: آخرین فیش حقوقی و حکم بازنشستگی

  • مشاغل دولتی: گواهی اشتغال با سمت شغلی درج شده در آن که توسط مدیریت ارگان مربوطه مهر و تایید شده باشد به همراه آخرین فیش حقوقی

  • هنرمندان: گواهی عضویت در انجمن هنری مانند سینما،تئاتر و... یا مدرکی که نشان دهنده فعالیت شما در حوزه هنری باشد، مدارک بیمه تامین اجتماعی

  • دانشجویان و دانش آموزان: گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و کارت دانشجویی برای دانشجویان

  • سهامدارن و مدیران شرکت‌ها: روزنامه رسمی و گواهی انتصاب و سمت شغلی

  • ورزشکاران: گواهی از وزارت ورزش و جوانان به همراه تاریخ عضویت و مرتبه ورزشکار از لحاظ مبتدی یا حرفه ایی بودن، یا گواهی مبنی بر شرکت در یکی از مسابقات رسمی داخلی یا برون مرزی

  • سهامدارن و مدیران شرکت ها: روزنامه رسمی و گواهی انتصاب و سمت شغلی

  • افراد خویش فرما: جواز کسب، آخرین آگهی تغییرات و آگهی تاسیس

  • نیروهای مسلح: یادداشت رسمی و گواهی انتصاب از طرف ارگان مربوطه

  • خبرنگاران و روزنامه نگاران: کارت خبرنگاری یا گواهی انتصاب در انتشارات

  • معلمان، اعضاء هیئت علمی دانشگاه و: ارائه اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، مدت اشتغال و میزان حقوق دریافتی، مدت زمان مرخصی به همراه سه فیش آخر حقوقی و مدارک بیمه تامین اجتماعی

  • افراد بدون شغل: اسناد ملکی، سند ازدواج و به طور کلی هر مدرک و سندی که موقعیت مالی و اجتماعی شما را تقویت کند زیرا اخذ ویزای شینگن فرانسه برای این دسته، کاری دشوار است.

  • [video width="640" height="360" mp4="http://kojavisa.ir/wp-content/uploads/2019/02/farnce-kojavisa.mp4"][/video]
    دلایل ریجکتی ویزای شینگن فرانسه و رفع ریجکتی آن
    دلایل مختلفی برای ریجکت شدن ویزاهای توریستی صادر شده برای کشورهای مطرح اروپایی از جمله فرانسه وجود دارد. در ادامه به دلایلی که در اکثر موارد باعث ریجکت شدن ویزای فرانسه می شود و راه های رفع آن می پردازیم:
    حتما قبل از هر اقدامی از جمله تکمیل مدارک، گواهی اشتغال و ... از سفارت فرانسه وقت بگیرید. برای اطلاع از نحوه گرفتن وقت سفارت فرانسه و مدارک لازم می‌توانید از کارشناسان ما کمک بگیرید.تصویر: https://kojavisa.ir/wp-content/uploads/2019/02/Sample-Schengen-Visa-Rejection-Letter.png
    دلایل ریجکتی ویزای شینگن فرانسه

  • جعل مدارک

  • پرینت گردش حساب مشکل داشته باشد

  • بیمه مسافرتی معتبر نباشد

  • پاسپورت بدون امضا باشد.

  • تاریخ درخواست سفر با تاریخ بلیط رفت برگشت هواپیما و زمان اقامت منطبق نباشد.

  • فرم درخواست ویزا تکمیل نشده یا قدیمی باشد.

  • داشتن سابقه کیفری

  • نداشتن تمکن مالی مناسب

  • جواب دادن مبهم و گنگ به سوالات افسر

  • قانع نشدن افسر سفارت مبنی بر بازگشت شما به کشور

  • رفع ریجکتی ویزای شینگن فرانسه
    ریجکت شدن ویزای شینگن امتیاز منفی تلقی می‌شود و کار را برای اخذ مجدد ویزا دشوار می‌کند و در صورت ریجکت شدن برای مرتبه دوم، اخذ ویزا تقریبا غیرممکن می‌گردد. این مسئله در مورد ویزای غیر شینگن مانند ویزای کانادا یا ویزای استرالیا حادتر است. اما خبر خوب اینجاست که با ریجکت شدن ویزای شینگن فرانسه کار به پایان نرسیده و با بررسی دلایل ریجکت شدن ویزای شما در مرتبه اول و مشورت با یک کارشناس خبره و رفع نواقص قطعا صاحب ویزا خواهید شد. هر کسی این حق را دارد تا به ریجکت شدن ویزای خود اعتراض کند. شما حتی بلافاصله بعد دریافت نامه ریجکتی از سفارت، می‌توانید اعتراض خود را ارسال کنید اما دقت کنید این نامه باید با دقت نوشته و ارسال شود در ادامه نکاتی را درمورد رفع ریجکتی ویزای شینگن فرانسه بیان می‌کنیم:
    بررسی دقیق نامه ریجکتی ارسال شده از سفارت فرانسه
    پس از ریجکت شدن درخواست ویزای شما از طرف سفارت فرانسه، نامه‌ای شامل دلایل رد درخواست، برایتان ارسال می‌گردد، که لازم است ضمن بررسی دقیق این دلایل جهت رفع آن‌ها تلاش کنید. البته گاهی مدارک شما کافی و درست است و ممکن است اشتباه از طرف سفارت باشد که در این حالت شانس رفع ریجکتی شما بالا خواهد بود.
    نگارش نامه اعتراض به ریجکتی ویزای شینگن فرانسه
    نکات زیر در نگارش نامه جهت اعتراض به ریجکتی ویزا رعایت گردد:


      مشخصات فردی: نام، نام خانوادگی، آدرس و کد پستی محل سکونت، کد ملی، تاریخ و محل تولد و شماره گذرنامه
      دلیل یا دلایل رد ویزای شینگن: باید دقیقا در مورد علت ریجکت ویزا که در نامه سفارت درج شده است توضیح و پاسخ داده شود و از پاسخ‌های اضافی و متفرقه جدا خودداری کنید.


    اکیدا توصیه می شود جهت اقدام برای ویزای شینگن فرانسه یا ریجکتی آن با کارشناسان مجرب در این زمینه مشورت کنید. کجاویزا مفتخر است تا با استفاده از کارشناسانی مجرب بهترین مشورت و راهنمایی را در اختیار شما عزیران قرار دهد. مطالب مرتبط:

    ​منبع: https://kojavisa.ir/
    پنجشنبه 13 تیر 1398 - 17:38





    برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


    جذب نیرو