تبلیغات در اینترنتclose
چه مدارکی برای اخذ ویزای شینگن کشور اسلوونی نیاز است؟ >

درحال بارگذاری ....
پنل کاربری
نام کاربري :

پسورد :

عضويت | فراموشي رمز عبور
ارسال پاسخ جدید
visaem
آفلاین

ارسال‌ها :4
عضويت: 23 /7 /1397
چه مدارکی برای اخذ ویزای شینگن کشور اسلوونی نیاز است؟


  • دریافت فرم درخواست ویزای شینگن اسلوونی از سایت سفارت و تکمیل آن

  • ۲ قطعه عکس پرسنلی تمام رخ رنگی در سایز ۳٫۵ در ۴٫۵ با پس زمینه سفید بدون روتوش

  • ارائه اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی

  • ارائه کارت ملی و شناسنامه

  • نامه تمکن مالی و گردش ۳ ماه آخر سپرده بانکی

  • پروانه کسب یا ثبت شرکت یا کارت بازرگانی برای صاحبان مشاغل

  • اگر در گذشته ویزای شینگن یا هر ویزای معتبر دیگری دریافت کرده اید باید کپی آنها و مهر های ورود و خروج را ارائه دهید

  • در صورتی که بازنشسته هستید، گواهی بازنشستگی

  • در صورتی که دانشجو هستید، گواهی اشتغال به تحصیل

  • بیمه مسافرتی

  • سند مالکیت

  • ارائه مدارک رزرو هتل و بلیط هواپیما

  • گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوقی

  • برای افراد زیر ۱۸ سال که قصد سفر با یکی از والدین خود را دارند، رضایتنامه کتبی







برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


جذب نیرو