تبلیغات در اینترنتclose
پاسخ به چند سوال رایج درباره گرفتن اقامت اروپا از آلمان >

درحال بارگذاری ....
پنل کاربری
نام کاربري :

پسورد :

عضويت | فراموشي رمز عبور
ارسال پاسخ جدید
kimsep
آفلاین

ارسال‌ها :3
عضويت: 8 /9 /1397
پاسخ به چند سوال رایج درباره گرفتن اقامت اروپا از آلمان

فرآیند و مراحل دریافت اقامت اروپا با سرمایه گذاری در آلمان چیست؟
در ابتدا باید مدارک شما ترجمه رسمی شود و به تأیید سفارت آلمان برسد. این مدارک (مدارک تایید شده) به همراه طرح توجیهی برای وکیلی که در آلمان حضور دارد ارسال شده تا پس از تایید طرح توجیهی از سوی اداره ثبت شرکت های آلمان در ایالت مورد نظر شما، برای شما اجازه فعالیت اقتصادی صادر شود. سپس مدارک لازم به ایران ارسال شده تا شما با مراجعه به سفارت درخواست خود را ثبت نمایید.

آیا این اقامت به اعضای خانواده نیز تعلق می گیرد؟
بله، این اقامت به تمامی افراد تحت تکلف متقاضی (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) نیز تعلق می گیرد.

آیا از این طریق می توان اقامت دائم و پاسپورت (تابعیت) را دریافت کرد؟
پس از گذشت یک دوره ی سه ساله در صورت موفقیت شرکت (طبق طرح توجیهی) اقامت موقت به اقامت دائم آلمان (اقامت اروپا) تبدیل خواهد شد.

مزایای دریافت اقامت آلمان و اروپا با سرمایه گذاری چیست؟
صرف زمان نسبتاٌ کوتاه برای انجام پروسه ی دریافت اقامت آلمان
عدم نیاز به مدرک زبان
راه اندازی کسب و کار در کشوری با پویاترین و امن ترین اقتصاد جهان
امکان به همراه بردن خانواده
امکان زندگی در کل کشورهای حوزه شینگن
داشتن حقوقی تقریبا مشابه با شهروندان اتحادیه اروپا
عدم نیاز به ثبت شرکت (برای روش راه اندازی کسب و کار)





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


جذب نیرو